Revista Doctoranzilor în Istorie Veche și Arheologie

Revista Doctoranzilor în Istorie Veche și Arheologie (ReDIVA) reprezintă o inițiativă a doctoranzilor de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, susținută de Centrul de Studii al Fundației Dacica. ReDIVA are ca scop realizarea unui cadru editorial dedicat doctoranzilor din domeniu și a unui spațiu de dezbatere complementar. Programul are două componente: una editorială, reprezentată de revista propriu-zisă, și una academică, concretizată prin seria de conferințe lunare, organizate pe parcursul anului universitar la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, de către specialiști invitați din mai multe centre universitare și de cercetare.

Încă de la primul număr, ReDIVA a devenit o revistă internațională, la care contribuie doctoranzi din mai multe țări. Revista apare atât în format tipărit, cât și integral online, și beneficiază de cele mai înalte standarde de recenzare și publicare. Colegiul editorial este alcătuit din doctoranzi din patru țări, iar cel științific are în componență specialiști recunoscuți în domeniu. Revista este indexată în mai multe baze de date internaționale.

Programul ReDIVA are site bilingv dedicat (română/engleză), la adresa www.rediva.ro.

ReDIVA I/2013

ReDIVA II/2014

ReDIVA III/2015

 

 

ReDIVA

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Table Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
mso-para-margin:0mm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:RO;}

Revista Doctoranzilor în Istorie Veche și Arheologie (ReDIVA) reprezintă o inițiativă a doctoranzilor de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, susținută de Centrul de Studii al Fundației Dacica. ReDIVA are ca scop realizarea unui cadru editorial dedicat doctoranzilor din domeniu și a unui spațiu de dezbatere complementar. Programul are două componente: una editorială, reprezentată de revista propriu-zisă, și una academică, concretizată prin seria de conferințe lunare, organizate pe parcursul anului universitar la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, de către specialiști invitați din mai multe centre universitare și de cercetare.Încă de la primul număr, ReDIVA a devenit o revistă internațională, la care contribuie doctoranzi din mai multe țări. Revista apare atât în format tipărit, cât și integral online, și beneficiază de cele mai înalte standarde de recenzare și publicare. Colegiul editorial este alcătuit din doctoranzi din patru țări, iar cel științific are în componență specialiști recunoscuți în domeniu. Revista este indexată în mai multe baze de date internaționale.Programul ReDIVA are site bilingv dedicat (română/engleză), la adresa www.rediva.ro.ReDIVA I/2013ReDIVA II/2014ReDIVA III/2015